e-kommune 2024 – Menneske og teknologi

Silje Sande

eKommune er den viktigste møteplassen for alle som er opptatte av digitalisering, omstilling og innovasjon i kommunesektoren.Under ser du 3 snutter fra årets konferanse der fikk Lillestrøm kommune gleden av å besvare spørsmålet: Hvordan kan ny teknologi og digitalisering bidra til radikal innovasjon i kommunale helsetjenester?

Del 1: Digitaliseringsdirektør Torbjørn Pedersen og direktør for helse og mestring, Bjørg Torill Madsen innledet med å dele våre erfaringer og planer med utgangspunkt i #Teknologiløftet, som er vår ambisiøse og helhetlige plan for å møte demografiskiftet samfunnet står overfor. Nettopp dette at lederne for de ulike virksomhetsområdene i kommunen står sammen, er et bevis på hvordan Lillestrøm kommune gjennom Teknologiløftet satser sammen.

Del 2: I tillegg fortalte Silje Sande, som er strategisk rådgiver i Lillestrøm kommune, om hva Teknologiløftet er, viktigheten av en helhetlig plan og hva dette krever av safunnsomveltning.

Del 3: Silje Sande og Fredrik Gulowsen fra Nyby snakker om nedbrutte siloer, forankring, helhetlige planer som utfordrer leverandørmarkedet, og hvordan oppgavedeling gjennom Nyby kan bidra til å løse utfordringene når personellmangel ses opp mot utenforskap i samfunnet.

Del 1 - Torbjørn Pedersen, Digitaliseringsdirektør og Bjørg Torill Madsen, direktør for helse og mestring

Dela denna artiklen